KRULLEN KNIPPEN

knippen - wassen - stylen - stappenplan

Krullen hebben een andere behandelmethode en knipmethode nodig, om pluis te reduceren en krullen de volle volume te geven gebruiken wij diverse kniptechnieken, krullen routines en vooral staan wij voor natuurlijke producten. Zowel kleur- als stylingsproducten zijn cg proof en eco/ bio om zo dicht mogelijk bij de natuurlijke balans te blijven waardoor je krullen beter in de natuurlijke valling komen/ blijven.

Elke behandeling start met een intake om te zien wat je wensen zijn en welke problemen we kunnen aanpakken, tijdens de behandeling krijg je tips & tricks. Na het stylen ontvang je een routine kaart om thuis toe te passen.

 

KRULLEN CG & ECO ROUTINE 

wassen - stylen - stappenplan

Zonder routine geen mooie krullen, veel vragen komen voort uit de routine..hoe voorkom ik pluis, welke werkwijze pas je toe na het wassen en welke routine past juist beter bij jouw krullen de dag na het wassen. Bij een knipbehandeling of een stylings routine behandeling ontvang je handige "routine @home" kaarten. Een stappenplan voor thuisgebruik.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
krul 2.jpg
Logo_Hét_Krullen_Huys_RGB_FINAL_(1).jpg

Het Krullenhuys

Passie voor krullen, dat vind je in Het Krullenhuys. Wij zijn dol op krullen, en werken dan ook hard om ons krullen concept steeds verder uit te bouwen. Wat je kunt verwachten is kennis, een flinke dosis enthousiasme, vaktechnieken en heel veel tips + gerichte adviezen. Ons doel is gezonde krullen en fijne fancy krullen!