cg proof | organic products

NATUURLIJKE HAARKLEURING

Krullen kunnen verminderen of zelfs verdwijnen wanneer zij behandeld worden met chemische kleuringen. Veel professionele kleuringen worden met haarherstellers bewerkt tijdens of na de kleurbehandeling, wij zijn voorstanders van de methode om te werken met zachte kleuringen waarbij haarherstellers niet nodig zijn, dus niet eerst afbreken & daarna herstellen maar juist het gebruik van natuurlijke kleurproducten welke het haar niet of nauwelijks beschadigen zodat de elasticiteit op peil blijft en jij de volume in je krullen behoudt en zelfs versterkt.

Wij kleuren met kleurproducten 98,02 organic of plantenkleuring, ultra milde organic whiteners voor de blonde kleuringen en 100% natuurlijke toners. Voor ons is een kleuring altijd maatwerk, vooraf aan een behandeling gaan we op zoek welke kleuring het best bij jouw krullen past.

ORGANIC & CG PRODUCTS

Bio, eco, vegan, cg..HELP, wat moet ik nu nog kiezen??..wil jij graag uitleg over producten en hun ingrediënten, wij helpen je graag verder. 

Na het wassen kunnen we dmv rektesten precies zien waar jouw haar een tekort aan heeft. Heb je een eigen lijn waar je vragen over hebt dan helpen we je op weg.

In Het Krullenhuys vind je de volgende merken Bruns, Marlie, Tabitha James Kraan, Chromaya, Innersense, Ecoslay, Natulique

Een mooie mix van proteïne vrije en proteïne rijke producten. 

Tijdens al onze behandelingen krijg je uitleg over de routine in jouw styling en gaan we op zoek naar het meest bijpassend bij jouw krul.

krul 1.jpg
Logo_Hét_Krullen_Huys_RGB_FINAL_(1).jpg

HET KRULLENHUYS

Passie voor krullen, dat vind je in Het Krullenhuys. Wij zijn dol op krullen, en werken dan ook hard om ons krullen concept steeds verder uit te bouwen. Wat je kunt verwachten is kennis, een flinke dosis enthousiasme, vaktechnieken en heel veel tips + gerichte adviezen. Ons doel is gezonde krullen en fijne fancy krullen!